Städtjänster

Kvalitativt utförda uppdrag resulterar i nöjda kunder. Varje uppdrag är unikt och bygger på bland annat kommunikation, planering, utförande & kvalitétskontroll. Vi skräddarsyr gärna upplägg efter era önskemål och behov. Som kund ska du alltid kunna vara trygg med ditt val av Sthlm Rent som leverantör. Vi erbjuder och utför städtjänster åt företag och arbetar med bland annat butiksstädning, kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, byggstädning med mera. Storleken på uppdraget är inte av betydelse. Vi gör det som krävs för att åstadkomma ett väl utfört och tillfredställande städarbete, vi gör jobbet åt dig! Våra kunder, god personalhälsa, miljöarbete och hållbarhet är våra prioriteringar! På Sthlm Rent erbjuder vi ett flertal olika städtjänster och grävarbeten. Tveka inte kontakta oss vid funderingar eller för någon av våra tjänster så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

stadbild
PERSONALUTHYRNING
PERSONALUTHYRNING
Är du i behov av kompetent och kunnig städpersonal, utan att behöva tvingas anställa? Ligg steget före och gör ditt företag mer konkurrenskraftigt! På Sthlm Rent arbetar vi även med personaluthyrning. Vi erbjuder snabb och flexibel bemanning och har en stor pool av personal!
BYGGSTÄDNING
BYGGSTÄDNING
Genom Sthlm Rent får ni professionell och prisvärd byggstädning. Vi har ansvarsförsäkring och tar fullt ansvar för städningen. All personal har ID 06-kort. Under hela uppdraget har ni en kontaktperson hos oss som leder arbetet och gör allt för att ni ska få en fräsch miljö efter byggnation!
KONTORSSTÄDNING
KONTORSSTÄDNING
Söker du en pålitlig och flexibel leverantör för städning av kontoret? Alla kunder har olika behov av kontorsstädning. Vi anpassar efter önskemål och förutsättningar och föreslår ett skräddarsytt schema. Varmt välkommen att kontakta oss!
TRAPPSTÄDNING
TRAPPSTÄDNING
En nystädad entré ger ett positivt intryck. Vi hjälper er förening med trappor, hiss, tvättstuga, soprummet och övriga områden. Det ökar tivseln för alla boende!
FÖNSTERPUTSNING
FÖNSTERPUTSNING
Fönsterputsning hör till de sysslor som ofta skjuts upp och inte prioriteras. Rena fönster ger en ökad trivsel och positivt intryck. På Sthlm Rent håller vi dina fönster rena, och ger era kunder positiva intryck av ert företag eller organisation!
BUTIKSSTÄDNING
BUTIKSSTÄDNING
Håll din butik ren och fräsch. En ren butik ger dina kunder ett bättre och positivt intryck. Vi hjälper dig med att hålla din butik ren och städad så kan du istället ägna din tid åt utveckling av din verksamhet!
FLYTTSTÄDNING
FLYTTSTÄDNING
Har ni precis flyttat kontoret, butiken, verksamheten eller bostad? Vi erbjuder flyttstädning för alla ändamål. Kontakta oss för mer information, platsbesök eller kostnadsfri offert!

Är ni i behov av våra städtjänster?

Tveka inte att kontakta oss på 073-988 28 17 eller info@sthlmrent.se

Offertförfrågan

Fyll i formuläret så återkommer vi med en offert

Vad behöver du hjälp med?KontaktuppgifterEtt urval av våra befintliga kunder

Kontakta Oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Klicka här för offertförfrågan »

Inte läsbart? Ändra text.