Om oss

Vi är ett företag som ständigt söker utveckling för att alltid kunna erbjuda tjänster av högsta kvalitet. Vi förenklar våra kunders vardag genom att leverera tjänster med garanti och utan invecklade kontrakt, bindningstider och onödiga avgifter.

Vi erbjuder professionell och flexibel service med kunden i fokus. Ni som kund är den viktigaste personen i vår verksamhet och vi utgår alltid ifrån Era behov och önskemål. Vi etablerar en personlig relation och anpassar servicen därefter. Alla våra medarbetare är förtrogna med vår policy och genomgår en introduktionsutbildning som innefattar breda teoretiska samt praktiska kunskaper för en trivsammare arbetsmiljö.

stadbild
garanti3

Garantier

Vi tror på långsiktighet, effektivitet, kvalité, pålitlighet, hälsa & miljö. Detta är en del av våra nyckelord på Sthlm Rent. Vi sätter kunden i fokus och gör allt för att leverera med högsta kvalité, och därför erbjuder vi alltid en kvalitetsgaranti på alla utförda arbeten!

Vad innebär garantin?

  • Kund påtalar eventuella fel inom 2 dygn efter slutfört uppdrag
  • Vid godkänd reklamation åtgärdas bristerna kostnadsfritt inom 48 timmar
  • Under helger gäller 72 timmar

Har du funderingar om hur vår kvalitétsgaranti fungerar? Tveka inte kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Miljöpolicy

Vi verkar för att i tillämpbara delar följa aktuell miljölagstiftning och andra samhällskrav.

Våra städtjänster präglas av miljöarbete, både internt samt engagemang för våra kunder. Vi vill alltid kunna ha en öppen dialog med våra kunder och informera om våra tjänsters miljöpåverkan samt förbättringar som kan göras. Samverkan mellan uppdragsgivare och oss som leverantör bygger på kommunikation, och vi strävar tillsammans efter att minimera användningen och påverkan av naturens resurser. På samma sätt ställer vi även krav på våra egna leverantörer gällande miljöaspekter och miljötänk!

Vi använder miljömärkta och miljödeklarerade produkter. Vid möjliga mån utför vi även städarbeten där rengöringsmedel inte heller är nödvändiga. På Sthlm Rent arbetar vi även med utbildning för personal och medarbetare kring ergonomi samt miljötänk och praktiska miljöarbeten.

Kollektivavtal

På Sthlm Rent AB bryr vi oss om våra medarbetare. Vi är därför anslutna till Almega Tjänsteförbundens kollektivavtal.

ID06

På Sthlm Rent levererar vi städtjänster åt olika byggföretag, därför använder vi ID06 som elektronisk personalliggare

Är ni i behov av våra städtjänster?

Tveka inte att kontakta oss på 073-988 28 17 eller info@sthlmrent.se

Våra tjänster

Städtjänster

Städtjänster

På Sthlm Rent erbjuder vi ett flertal olika städtjänster. Vi utför bland annat butiksstädning, kontorsstädning, byggstädning med mera!

Offertförfrågan

Fyll i formuläret så återkommer vi med en offert

Vad behöver du hjälp med?KontaktuppgifterEtt urval av våra befintliga kunder

Kontakta Oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Klicka här för offertförfrågan »

Inte läsbart? Ändra text.